BMW E36 3-Series Coupe kao ultimativni terenski pikap

Ukoliko ste ikada lutali svetom ljubitelja autombila YouTube platforme ili se pitali kako bi izgledalo kada biste ugradili motor u dečiju igračku, onda ste verovatno došli u kontakt sa Grind Hard Plumbing Co kanalom...

Sa preko 1,2 miliona pratilaca, iza ovog veoma unikatnog kanala krije se tim mehaničara koji se trudi da potpuno inovativnim načinima stvara sadržaj vezan za automobilsku industriju. Sa brojnim kanalima koji su fokusirani na poslednja izdanja proizvođača i sve vezano za njih, Grind Hard Plumbing Co na neobične i nekonvencionalne načine razvija svoje projekte, kao što je ubacivanje KTM 450 motora u Porsche automobil namenjen klijenteli od osam do dvanaest godina.

Nakon dugog niza godina igranja sa starim BMW E36 3-Series Coupe automobilom, koji su kupili za 150 dolara, sa panelima karoserije u različitim bojama i potpuno spaljenim kvačilom, ekipa Grind Hard Plumbing and Co kanala dodala mu je turbo punjenje nabavljeno preko eBay-a. Ovo je i dalje sve sasvim normlano, posebno kada se uporedi sa sledećim planom ovih ljudi, zasnovanim na konvertovanju ove jedinice u punokrvno terensko vozilo. Kako bi ovo izveli, mehaničari su isekli zadnji deo vozila, podigli ga za dva inča i dodali mu reli točkove, ispraćene kompletom UTV guma, nakon čega je E36 terenac rođen.

Ovaj model bez sumnje u jednu ruku deluje kao terenac, ali kao što možemo zamisliti, dobro staro vešanje serije E36, koje dolazi sa ovim BMW modelom nikada nije bilo namenjeno za borbu protiv bilo čega dubljeg od standardnih udarnih rupa na putu i povremenih ležećih policajaca. Posle nekoliko skokova na posebno kreiranoj stazi, gotovo sve vezano za zadnje vešanje kompletno je uništeno, tako da je tim Grind kanala morao da nađe adektavnu zamenu.

Sa jačim i glomaznijim vešanjem ovaj model je gotovo bio spreman da se ponovo vrati na puteve, tačnije na posebno dizajniranu terensku stazu. Novi dodaci uključuju i komplet Corbeau DFX kadica i pojaseva sa pet tačaka vezivanja, namenjenih za povećanje stepena bezbednosti, što je verovatno i najvažnija stavka kada je u pitanju ovakva vrsta kreacija.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group