BMW 730Li u Ruby Black metalik izdanju

Više slika

Više slika

U svojoj novoj liniji 730i specijal, kompanija BMW po prvi put daje svojoj sedmici četvorocilindričnu, dvolitarsku jedinicu pogonskog sklopa...

Pored svega toga, 730i predstavlja verziju sa dužim međuosovinskim rastojanjem, tako da ovaj motor poseduje daleko više tereta na svojim plećima.

Automobil, koji možete videti u našoj galeriji, postavljen je u salonu kompanije, BMW Abu Dhabi Motors, a dolazi sa predivnim Ruby Black Metallic finišom karoserije, prednjim spojlerom dizajniranim 3D tehnologijom, M Performance spojlerom na poklopcu gepeka i M Performance prednjom maskom hladnjaka. Kao što ste i sami verovatno primetili, model je dobio i glomazne Orbit Grey točkove od 21 inča.

Unutar enterijera putničke kabine, moguće je zapaziti detalje BMW Individual sekcije, u najboljem izdanju, sa kožnim presvlakama sedišta, vratima panela, većeg dela centralne konzole i dna kontrolne table. Ovo je bez ikakve sumnje jedan od najluksuznijih modela linije 7 koji smo mogli da vidimo u poslednje vreme, a verujte nam, bilo ih je mnogo - Avus Blue 750Li, Atlantis Blue 750Li, Imola Red M760Li, Austin Yellow M760Li, White 740Le, Rallye Green M760Li i San Marino Blue M760Li, samo su neki od njih.

Naravno, kako bi se ovaj 730Li dodatno isticao iz gomile, dvolitarski turbo motor sa četiri cilindra postavljen je ispod njegove haube. Ova mašina stvara 255 ks, između 5.000 i 6.500 motornih rotacija u minutu, kao i 400 Nm obrtaja između 1.500 i 4.400 rpm.

Na pravoj liniji, ova lađa kompanije BMW dostiže stotku za 6,3 sekunde, što je zapravo daleko manje impresivno od njegove ekonomične potrošnje goriva koja iznosi 6,2 litra na sto kilometara. Međutim, kada je potrebno posedovati pravu drumsku krstaricu, koja predstavlja oličenje elegancije, nešto manja snaga motora nikako ne predstavlja problem, posebno kada su mnogobrojne luksuzne karakteristike ovog modela takođe uključene u razmatranje.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group