Blindirani Mercedes V-klase

Kompanija INKAS se potrudila da ovaj kombi bude bukvalno neuništiv...

Nakon što je G63 AMG pretvorio u limuzinu otpornu na metke, INKAS, vodeći proizvođač oklopnih vozila za posebne namene, sada je predstavio neprobojnu i modifikovanu Mercedes-Benz V-klasu.

Oklopno vozilo je dizajnirano da se koristi za prevoz VIP klijenata ili duge vožnje u neprijateljskim oblastima. Osiguravajući izuzetne performanse i nesmetano iskustvo vožnje, oklopna Mercedes-Benz V-klasa INKAS koja ima osam sedišta, opremljena je neprobojnim staklom i značajnim inženjerskim pojačanjima koja ojačavaju i čine da karoserija bude gotovo neuništiva.

Inovativni lagani oklop pruža vozilu sposobnost da izdrži eksploziju dve ručne bombe koje su istovremeno aktivirane ispod patosa- Dodatni oklop na celom obodu, plafonu i podu pomažu u pružanju najveće i najbezbednije zaštite, tako da se VIP klijenti mogu bezbedno voziti u ovom vozilu. Konačno, minivan je opremljen nadograđenim kočnicama i ogibljenjem koje omogućava bolje i stabilnije skretanje pri većim brzinama.

V.P.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group