Bisimoto kreirao električnu verziju Porsche 935 modela

Tuning kompanija unapredila je legendarni automobil električnim agregatom...

Bisimoto je poslednjih godina stvorio zaista lude automobile, uključujući Porsche Bokster sa dva turbo-punjača i centralnim položajem za vožnju. Za ovaj poslednji projekat, čovek koji stoji iza kompanije, Bisi Ezerioha, uzeo je klasični Porsche 911 i opremio ga istim karoserijskim pločama, oponašajući originalni trkački automobil Le Mans-935.

Napajanje Bisimotovog električnog Porschea je trofazni elektromotor koji prima energiju iz malih paketa baterija smeštenih napred i pozadi, sa kombinovanim kapacitetom od 32 kVh. Bisi tvrdi da automobil proizvodi 636 KS, što je ogromna količina snage.

Bisimoto kompanija je uspela da kreira automobil koji savršeno kombinuje elegantan i bezvremenski dizajn originalnog Porschea 935 sa najnovijom i najinovativnijom tehnologijom električnih pogona.

Dizajn ovog automoila je prelep i kombinuje jarko roze akcente sa sivom bojom. Postoji i set Brikton Forged felni koji lepo odgovaraju ostatku dizajna  i koje čine da Porsche deluje robusnije i snažnije.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group