Bentley dodaje pravo zlato ili srebro u modele

Više slika

Više slika

Kompanija Bentley je predstavila Mulsanne Hallmark seriju Mulliner modela, ograničeno izdanje automobila inspirisano najprestižnijim metalima, zlatom i srebrom.

Sudeći po britanskom proizvođaču automobila, ova ograničena serija predstavlja ultimativni prikaz luksuza kada se radi o Mulsanne liniji, dok će samo 50 jedinica ovih automobila biti proizvedeno i namenjeno prodaji. Između svih ekskluzivnih detalja, u seriji će se naći i amblemi kreirani od srebra i zlata, koji će se uklapati u prefinjene linije koje se pružaju duž bočnih strana karoserije, linijama kreiranim od ovih plemenitih metala oko prtljažnog prostora i komplementaro ofarbanim drvetom sa njihovim elementima u patini.

Mušterije mogu da izaberu između duplo i jednoslojno kreiranih finiša, sa dva modela koje možete videti u galeriji i koji sadrže ili zlatne ili srebrne ručno oslikane linijie koje se kreću oko naslona za leđa, savršeno uklopljenim sa različitim oznakama proizvođača i stiliste sa jedne, kao i gravurama Commissioned, sa druge strane strane sedišta. Ostale karakteristike uključuju alkantaru, polirane felne od 21 inča i besprekorne Mulliner ili Serenity maske hladnjaka.

Što se tiče enterijera, Mulsanne Hallmark serija kreirana od strane Mulliner divizije poseduje prednja i zadnja sedišta obložena kontrastnim presvlakama, čime je nastao besprekoran kontrast boja. Takođe, posetoje srebrni i zlatni umeci u vidu šavova koji se mogu videti širom kabine. Čak i skrivene odaje prostora za odlaganje stvari poseduju jedinstvene linije srebrnih i zlatnih gravura, inspirisane najkvalitetnije šivenim Savile Row odelima. Šta više, skrivene pregrade na vratima i sedištima sadrže specijalno gravirane Mulliner obrasce, dok je drvo ofarbano kako bi se uklapalo sa drugom bojom koja dominira u kabini.

N.Đ.

 

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group