Beba Brabus - Suzuki Jimny vredan više od 44.000 dolara

Suzuki Jimny je veoma popularan terenac širom sveta, ali ovaj posebni model je zaista podigao stvari na viši nivo kda je četvrta generacija modela predstavljena 2018. godine...

Za njegovo isticanje zadužena je specijalna oprema za karoseriju koja je učinila da neodoljivi japanski SUV deluje kao nešto daleko, daleko skuplje i nama dosta bliže. Naravno, ovakva oprema za karoseriju dovela je ovaj model na naslovne strane svetskih publikacija tokom prethodnih godina najviše zbog toga što svoju inspiraciju duguje Mercedes-Benz G-Class seriji.

Broj različith tjunera prodavao je ovakve modele, ali je oprema inspirisana Brabus G63 ovog posebnog Jimny modela još upadljivija. Predivni Suzuki postavljen je na prodajnu listu Al Ain Class Motors kuće u Dubaiju i predstavlja jedan od najtjuniranijih Jimny modela na svetu i izgleda kao beba G-Class modela.

Prednji deo ovog malog terenca potpuno je transformisan sa novim farovima i njihovim okruženjima, masivnom maskom hladnjaka u Mercedes-Benz stilu, većim usisnicima vazduha, skretnom signalizacijom na krilima i haubom sa masivnom kupolom i usisnikom vazduha. Neimenovani tjuner koji se nalazio iza ove transformacije opremio je ovaj Jimny model sa dva reda LED krovne rasvete.

Ostale modifikacije kreirane na ovom Suzuki modelu uključuju šire rubove točkova, nove točkove crnih finiša i veće bočne stepenike. Tu su takođe i crno zadnje krovno krilo od ugljeničnih vlakana, Brabus brendirani poklopac rezervnog točka i nove štopaljke.

Transformacija se nastavlja u putničkoj kabini, gde sedišta, donji deo kontrolne table, transmisioni tunel, paneli vrata i upravljač u svom centru poseduju svetlo plavu kožu, dok brojne druge površine u enterijeru krasi plava alkantara. Kako deluje, nikakve mehaničke modifikacije nisu kreirane na ovom Jimny automobilu.

Ovaj predivni Beba Brabus na tržištu se pojavio sa cenom od 165.000 AED, što je ekvivalent cifri od 44.921 dolara, što je za 19.847 dolara više od cene sa kojom dolazi standardni Jimny model u Ujedinjenim Arapskim Emiratima.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group