Aventador koji će učiniti da pomislite kako se radi o SV liniji

Više slika

Više slika

Sve dok ne stigne predstojeći Lamborghini Aventador SVJ model, fabrički redizajnirana SV varijanta ostaje najmoćniji bik namenjen uličnoj upotrebi...

Međutim, svi vlasnici reguarnog Aventador modela ne moraju da prodaju svoje ljubimce kako bi došli do SV verzije, jer određeni tjuneri već nude punu ratnu opremu koja ih može učiniti sličnim novoj liniji.

Ovaj Aventador je nedavno bio modifikovan od strane ljudi kompanije ADV.1 Wheels i predstavlja upravo jednu od takvih mimika, koje izgledaju gotovo identično kao i SV. Zapravo, nikako ne možete kriviti bilo koga ko bi greškom zamenio ovaj model i pravi SV iz daljine.

Pozadi, ovaj automobil kombinuje izgled SV linije i LP720-4 50th Anniversario automobila, sa agresivnim branikom, redizaniranim otvorima za vazduh i masivnim zadnjim krilom. Prednji branik i spliter takođe dele neverovatnu sličnost sa SV serijom, predstavljajući vrhunac promena na eksterijernoj strani. Sve modifikacije kompletira set duplih petokrakih, crnih točkova i svetlo crvenih kočionih klešta.

Naravno, SV je daleko više od samo lepo obučenog Aventador modela, ali pošto će nova linija biti ograničena na svega 600 primeraka i svi zainteresovani moraju da izdvoje ogromnu sumu kako bi ga kupili na tržištu polovnjaka, možda je ipak klasični Aventador ipak najbolja ideja, koja izgleda itekako lepo i ujedno štedi nešto novca.

Sada malo zanimljivosti, jer vredi napomenuti da je kompanija Lamborghini dala svom modelu ime Aventaor zbog simbolične veze sa svetom koride, a ova linija ga u stvari deli sa legendarnim Aventadorom, osvajačem trofeja u svetu španskih borbi sa bikovima i važi za životinju koja je najviše u istoriji namučila svoje neprijatelje. Nažalost, nakon duge i krvave borbe u Saragosi, ovaj bik je nepravedno ubijen na kraju ove glupe ljudske zabave, ali je zbog svoje požrtvovanosti i hrabrosti zaslužio “Trofeo de la Peña La Madroñera” 1993. godne.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group