Audi S5 može zaseniti sve RS modele

Više slika

Više slika

Druga generacija S5 porodice na tržištu se nalazi tek nekoliko meseci, tako da sasvim prirodno, ATB Sportline tjuning kuća nikako ne želi da propusti priliku da je opremi svojim motorom...

Cijaljući na tri verzije ovog automobila – kupe, kabriolet i sportbek, tjuner je kreirao paket koji se sastoji od trolitarskog TFSI motora sa 419 ks i 550 Nm obrtnog momenta. Ovo je 70 Ks i 37 Nm više od regularnih modela i definitivno pomaže da se smanji vreme sprinta od nula do sto, ali nama tačna cifra, nažalost, još uvek nije dostupna.

Međutim, ono što čini S5 liniju gotovo moćnijom od BMW M3 modela nije samo motor ove tjuning kuće, već i njihova ponuda specijalnih elemenata za karoseriju, koji uključuju i izbor posebnih točkova od 19 i 20 inča, dostupnih u različitim bojama. Šta više, sve ove komponente su učinile da S5 izgleda sportski više nego ikada, dodavši i zadnje aerodinamične elemente i poseban sistem prigušivača u paketu.

Postoji nešto razlika i u kabini vozila takođe, dok je u njenom enterijeriu brend dodao svetla koja projektuju njihov ABT logo na različitim površinama. Na kraju, personalizujući sve još više, kompanija ABT je pružila mogućnost individualnog tretmana, u kome gotovo svaki zahtev može biti ispunjen.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group