Audi RS7 Dynamic Edition

Standardni RS7 Sportback sa 552ks twin turbo V8 će vas koštati oko 105 000 dolara, plus dodatnih 895dolara da vam ga dostave. Za novi, ekskluzivni RS7 Dynamic Edition sa istim 552ks 4.0 motorom koji će debitovati ove nedelje u Njujorku, Audi traži čak 146 000 dolara...

 

Povećanje u ceni je tu zbog ograničene serije, plus zbog RS sportske suspenzije sa Dynamic Ride kontrolom, umesto vazdušne suspenzije, kao i novog sportskog auspuha.

Spolja, ono što dobijate su 21oinčne Gloss Black felne, Tornado Red kočiona klješta, aquattro rešetka i karbonski paket sa prednji spliterom, zadnjim difuzorom, detaljima na prednjem braniku... Možete da birate jednu od 4 boje, nazvane Ibis bela, Suzuka siva, Daytona siva i Phantom crna.

Enterijer uključuje Black Valcona kožna sedišta sa RS specifičnim znakom u Crimson REd boji koji se slaže sa pojasevima. Isti logo može da se nađe i na kontrolnoj tabli, menjaču i drugim mestima. 

"Audijev ekskluzivni RS 7 dynamic predstavlja personalizaciju koja je moguća kroz Audi exclusive program", rekao je Filip Brabec, direktor Audija. "Kombinacija najjačeg RS modela koji je dodao nove elemente stvara spacijalan automobil."

Da li ovo sve vredi 40 000 dolara, procenite sami.

O.R.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group