Audi A8 L Security

Više slika

Više slika

Audi je osvežio svoj A8 L Security, oklopljeni luksuzni seda, koji sada ispunjava kriterijume VR 9 balističke sigurnosti, što je najviši stepen zaštite za civilna vozila...

 

Dostupan je za poručivanje od aprila 2016. godine, Audi A8 L Sercurity će biti prikazan na sajmu u Frankfurtu. Opisuju ga kao najsigurniji Audi svih vremena, a dolazi sa kavezom od izuzetno otpornih materijala - specijalne legure aluminijuma, aramid materijala i toplo kaljenog čelika koji nudi više zaštite uprkos manjoj težini. 

Luksuzni sedan je testiran na otpor na eksplozivne naprave  prema ERV 2010 standardima. Sada, Audi A8 L Sercurity ispunjava sve uslove koje traži klasa VR7. 

Oklopni automobil je napravljen u saradnji Neckarsulm postrojenja i top-secret fabrike. Standardne sigurnosne opcija kod ovog modela obuhvataju oklopljenu komunikacionu kutiju u odeljku za prtljag, interkom za komunikaciju sa spoljnim svetom i selektivno otključavanje svih vrata. 

Audi dodaje da je A8 L Security jedini luksuzni sedan sa pognonom na sva četiri točka koji nudi direktno proizvođač, kao oklopno vozilo, a nije delo after market firmi. Takođe dodaju da vozilo može da ponese do 600kg tereta, što je najviša cifra u ovoj klasi.

Dostupan je sa dva benzinska motora, jedan sa 429ks 4.0 V8 TFSI i 495ks 6.0 W12. Novi Audi A8 l Security može da dostigne maksimalnu brzinu od 210km/h. 

O.R:

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group