Aston Martin predstavio Vantage GT12 Roadster

Više slika

Više slika

Personalizovani GT12 Roadster je najekstremniji otvoreni model iz Aston Martina do sada, zbog svog atmosferskog V12 motora sa 591ks, kao i šasije koja je spremna za stazu...

 

Napravljen i isporučen iz "Q by Aston Martin", za devet meseci i napravljen je od Vantage GT 12 Kupe verzije, kojoj je skinut krov po specijalno želji kupca. 

Kao i kupe, Roadster dolazi u istoj boji, sa magnezijumskim detaljima, izduvnim sistemom koji je od titanijuma, karbonskim delovima i posebnim vešanjem. 

Jedan od razloga koji čini Vantage GT12 Roadster bitnim automobilom u ponudi je činjenica da je kupac prvi put mogao da iskoristi Q diviziju u potpunosti, pošto je do sada uglavnom služila za poručivanje personalizovanih boja i opreme u kabini. 

Sada je ponuda daleko proširena, pa kupci mogu da izaberu unikatne inženjerske projekte. 

"Aston Martin ima rastuću reputaciju pravljenja ambicioznih projekata za kupce, a jedan od najboljih primerak je spektakularni CC100 Speedster koncept", rekao je potpredsednik David King. "Postali smo svetski lideri kada su u pitanju projekti sa malim brojem primeraka, kao što je One-77, Lagonda Taraf i Aston Martin Vulcan, dok je Vantage GT12 i Vantage GT8 prikaz koliko daleko možemo da odvedemo naše proizvodne modele po želji kupca": 

Servis sada obuhvata i Aston Martin Advanced Operations, koji su direktno odgovorni za prethodno pomenute modele. 

O.r:

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group