Aston Martin DB11 izgleda uzvišeno u tamo crvenoj boji vina

Više slika

Više slika

Određeni sportski automobili i GT varijante, najbolje izgledaju u vibrantnim bojama, kao što je svetlo crvena, na primer...

Ostali modeli izgledaju daleko bolje u dubljim nijansama zelene i plave, ali se ovaj Aston Martin DB11 nalazi negde u sredini i u ovoj njegovoj retkoj teritoriji, izgleda mnogo savršenije od ostatka linije. Nasuprot velikoj većini primeraka DB11 automobila, koji mogu biti viđeni u nijansama sive, zelene i bele boje, Aston Martin ovoga puta prikazuje krajnje specifičan grand tourer model koji je opremljen novom Divine Red bojom.

Ovo je jedna od 38 boja u kojima se DB11 nudi, između ostale tri nijanse crvene, od kojih je Divine definitivno najtamnija, i, usuđujemo se slobodno reći, najlepša od njih.

Tamna nijansa vina takođe se veoma lepo slaže sa crnim krovom, ali svi kupci koji su dovoljno srećni, mogu izabrati da svoje automobile opreme srebrnim akcentima na karoseriji i krovnim panelima, koji se savršeno uklapaju sa ostatkom delova.

Svakako bi ovi srebrni dodaci itekako predstavljali izuzetne akcente, gde god da se nalaze, ali sve komponente vezane za kozmetiku ovih luksuznih GT automobila, dolaze kao izbor imućnih. Model koji vidite u našoj galeriji, takođe poseduje istaknutu, tamnu nijansu crvene boje u enterijeru, što verovatno predstavlja svačiji prvi izbor kada se radi o komplementiranju eksterijera koji je u nekom drugom tonu. Za uklapanje boja eksterijera i enterijera, nismo preterano sigurni.

Naravno, najveću odluku ipak može predstavljati izbor motora koji dolazi sa ovom crvenom linijom. DB11 može biti poručen sa veoma moćnim V12 agregatom ili nešto lakšom V8 jedinicom, od kojih obe varijante poseduju dupla turbo punjenja, koja izvlače najviše od njihovog broja cilindara. Svako bi se od nas osećao više nego srećnim ili bolje rečeno, šutirali bi se u zadnjicu od sreće, kada bi imao priliku da poseduje bilo koju varijatnu, ali sve dok možemo da maštamo, ostaje nam da uživamo u lepotama ovih nesvakidašnjih automobila.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group