Ares Design unapredio Land Rover Defender model

Italijanski tuning brend, Ares Design, otkrio je novi projekat, Land Rover Defender Spec 1.2...

Sledeći korake modela 2018, opsežno je modifikovan i poseduje sportske delove karoserije od ugljeničnih vlakana, prilagođeni poklopac motora, nove branike, nova zaobljena LED svetla na oba kraja i zatamnjena stakla.

Terenski automobil vozi se na 18-inčnim točkovima, sa gumama 305/70 Cooper Discoverer STT Pro, a takođe sadrži zaštitu poda, bočni izduv, komplet za podizanje trapa do 35 mm i novo podesivo vešanje sa dve postavke: meka i sportska.

Nadograđeni sistem kočenja, sa diskovima većih performansi , pruža veliku zaustavnu snagu, dok ga pokreće isti 4.7-litarski V8 motor korišćen u projektu 2018. godine, snage 280 KS koji je povezan sa šestostepenim automatskim menjačem.

Ukrašen kožom i oblogama od karbonskih vlakana, kokpit nudi mesta za sedenje do devet ljudi, sa sedištima koja se mogu rotirati za 360 stepeni. Ovaj Defender takođe ima prilagođeni volan, moderne poluge za svetla i brisače, start dugme, električne prozore, info-zabavni sistem sa Bluetooth-om i integracijom pametnog telefona, električnu parking kočnicu i novu klimu.

Iako još uvek nisu objavljene cene, očekujte da će početna cena biti oko 260.000 američkih dolara i da će cena varirati u zavinosti od opreme koju kupac bude zahtevao.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group