AMG čudovište od 800 konjskih snaga

Više slika

Više slika

Ova Mečka posetila je G-Power tjuning kompaniju, koja ju je unapredila i učinila moćnijom i snažnijom...

G - Power kompanija je poznata po tome što unapređuje skupocene i luksuzne automobile, a ovoga puta oni su dobili tu priliku da unaprede fenomenalnu AMG kabrio mečku. Iako G-Power vrši unapređenja eksterijera i enterijera, na ovom Mercedesu nema mnogo spoljnih promena.

Jedine stvari koje su promenjene jesu spojleri i usisnici za vazduh, dok su najveća promena Hurricane RR felne od 21 inča koje savršeno leže na ovom kabrioletu. Ipak, kada otvorite haubu, tada možete primetiti da je ovaj auto doživeo pravu transplataciju srca. U njemu se sada nalazi 5.5 litarski tvin turbo V8 motor koi proizvodi neverovatnih 800 konjskih snaga. Kada se ovo uporedi sa fabričkim motorom koji je razvijao nešto više od 200 KS, onda shvatimo da je G-Power učinio da ovaj AMG model postane pravo čudovište.

Ovaj automobil sada brzinu od 0 do 100 km/postiže za 3.5 sekundi, dok mu je maksimalna brzina ograničena na 340 km/h, što je vrlo impresivno.

Cena ovako unapređenog automobila je nepoznata i takvu informaciju mogu dobiti samo oni koji žele svoj automobil da srede.

Pogledajte video klip i uživajte u galeriji:

V.P.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group