Alfa Romeo Giulia GTe Electric

Više slika

Više slika

Oldtajmer koji korača u budućnost...

Totem tjuning kompanija je odgovarna za ovu fenomenalnu kreaciju.Ovo je potpuno električna verzija italijanskog klasika, koja sada nudi 518 KS.Totem tvrdi da je GT electric sposoban da brzinu do 100 km / h postigne za 3,4 sekunde, što je blago rečeno, prilično suludo.

Elektromotor se napaja sa baterijom od 50,4 kWh sa tečnim hlađenjem, koja je prema Totemu jedna od najsigurnijih i najlakših ove vrste, sa 350 kg. Raspon vožnje se procenjuje na oko 200 km ("standardnim tempom"), a brzo punjenje će naravno biti dostupno.

Totem GT electric nastao je restauracijom klasične Alfa Romeo Giulia GT Junior, koja je potpuno  rastavljena kako bi započela svoju transformaciju.

Kompanija zapravo koristi samo 10 procenata originalne šasije, koja je zatim spojena novom platformom od aluminijuma posebno dizajniranom za ovaj automobil kako bi bila sposobna da se nosi sa novim nivoima snage. Dodatne mere učvršćivanja uključuju rol bar koji pažljivo prati linije kabine, ne utičući na raspoloživi unutrašnji prostor, kao i nove aluminijumske šipke, koje takođe zamenjuju nedostatak spoljnih branika.

Karoserija je u potpunosti je napravljena od ugljeničnih vlakana da bi se težina smanjila i samim tim je dala Totem GTe-u skoro besprekoran izgled. Novi LED farovi odaju počast prošlim modelima, dok su zadnja svetla u obliku okruglih LED jedinica zamenile originalne pravougaone štopove.

Kupci će moći prilagoditi svoje automobile prema njihovim željama, a Totem će vozački položaj postaviti tačno prema merama vozača. Kabina će pomešati tradicionalni italijanski luksuz sa vrhunskim tehnologijama,što će podrazumevati ručno ušivenu nappa kožu, digitalne meradže i vintage  3,5-inčni sistem za zabavu.

Totem je prvobitno trebao da predstavi svoj GT electric na Goodvood Festivalu brzine, ali pošto je je događaj sada odložen, moraćemo još malo sačekati  dok ga ne vidimo u svom punom sjaju.

Foto:Carscoops

V.P.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group