Ako Brabus i AMG nisu dovoljni tu je fostla.de concepts da GT63 učini još boljim

Više slika

Više slika

Kompanije Brabus i Mercedes-AMG imaju dugogodišnje partnerstvo, jedno od najdužih u automobilskoj industriji i veoma retko uključuju treću stranu kako bi zajedno stvorili nešto još neverovatnije, ali to se upravo dogodilo u projektu poznatom kao fostla.de concepts x Brabus Mercedes-AMG GT 63 S...

Zbog toga što je prethodno debitovao kao GT 63 S u varijantama Brabus 800 Rocket 900 One of Ten, ovaj automobil sam po sebi nije ništa novo. On dolazi sa tjuniranom verzijom četvorolitarskog bi-turbo V8 motora koji stvara 800 ks i obrtni moemenat elektronski limitiran na 1.000 Nm, što je snaga dovoljna da automobl od 2,1 tonu lansira do stotke za 2,9 sekundi, pre nego što dostigne maksimalnih 313 km/h.

Kada se u sve ovo uključi i tjuner imena fostla.de concepts, onda možemo očekivati još više posebnih prilagođavanja. Primenjivanjem posebne trake za karoseriju, Brabus 800 dobio je posebnu boju koja se zove Badlands Green.

Nova nijansa postavljena je zajedno sa aerodinamičkim elementima od ugljeničnih vlakana, koje možemo videti svuda na automobilu - od prednjeg branika, preko splitera i zadnjeg difuzora, do spojlera - dok je poseban bakarni ton dodat komponentama kao što su kočiona klešta, finiši felni, prednja maska i centralne kape sa brendiranim Brabus oznakama radi daljeg isticanja ovog automobila i dodavanja posebnih karakteristika.

Za kompletiranje svih kozmetičkih zahvata zadužena je posebna XPEL Ultimate Plus film zaštita karoserije, dodata od strane fostla.de concepts brenda, koja stiže zajedno sa zvezdanim nebom u putničkoj kabini, obogaćenoj dodatnim elementima od ugljeničnih vlakana u vidu finiša smeštenih širom enterijera.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group