Acura MDX Morph - za damu specifičnog ukusa

Neonska svetla nisu namenjena samo velikim metropolama i reklamama, jer ova vrsta osvetljenja savršeno pristaje i pojedinim modelima automobilima takođe.

Tjuning kompanija Vilner je od strane mušterije zamoljena da redizajnira njen automobil kako bi posedovao dve omiljene stvari ovog ženskog vozača, neon plavu boju i leptire. Konačan rezultat dolazi u vidu idealnog automobila za jednu mladu damu. Kako stoji u objavi Vilner kompanije, ovaj projekat je rađen za Kineskinju, koja voli i uzgaja leptire. Kada su njeni leptiri došli do kraja svog životnog ciklusa, ona je odlučila da njihovu lepotu učini besmrtnom, te su oni postali deo njenog automobila Acura MDX Morph.

Projekat je predvodio Cao Ji, osnivač i glavni dizajner Vilner China tjuning kompanije. On je inače završio kinesku Akademiju lepih umetnosti i poznat je kao jedan od najboljih skulptora u čitavoj dalekoistočnoj zemlji. Zajedno sa svojim timom, on je radio na ispunjenju svih zahteva njihovog veoma interesantnog klijenta. Za početak, oni su ugradili prava krila leptira, koje je gospođica donela, u kontrolnu tablu i brave na vratima. Jedan sloj prozirnog laka je nanesen preko njih, kako bi zaštitio nežne i delikatne predmete od ogrebotina i svih ostalih oštećenja.

Motiv krila leptira se može videti i na vrhu centralnog naslona za ruke, panelima vrata i sedištima. Pored toga, enterijer njenog automobila dobio je i druga unapređenja, poput Alcantara obloge u crno ljubičastim metalik tonovima. Takođe, tu je i zvezdano nebo, koje je verovatno poznato ljubiteljima Rolls Royce Phantom automobila. Vilner je za ovu damu kreirao zvezdano nebo sa 1.300 optičkih vlakana u krovu automobila obloženom Alcantara kožom. Iako gustina “zvezdica” nije ista kao kod Rolls Royce modela, ova verzija izlgleda savršeno.

U eksterijeru, Acura MDX Morph dobila je motiv krila leptira u teksturnom, ljubičastom sloju farbe sa metalik akcentima. Takođe, Acura znak i ručke na vratima dobili su sloj neon plave nijanse, a mreža hladnjaka je ofarbana u tamno plavu nijansu.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group