ABT Sportsline i VW Passat Biturbo

Nemačka tuner kuća ABT Sportsline je predstavila preformance paket za novi VW Passat, a model će biti prikazan na sajmu u Ženevi...

 

Body kit koji je dodao ABT čini Passat da izgleda dinamičnije, zahvaljujući prednjim i zadnjim spojlerima, prednjoj rešetki i detaljima sa strane automobila, kao i pragovima i novim retrovizorima. 

Stil VW Passata je dodatno unapređen novim 20oinčnim felnama ABT FR na kojima se nalaze Continental sport gume, a ABT nudi širok izbor drugih felni, pa je tu i DR design u veličini od 21og inča. 

Tuner je postavio i nove opruge koje bi trebale da pomognu u upravljanju. Najveći broj promena je ispod haube, pa je Passatov 2.0 237ks motor pojačan da proizvodi 276ks. 

"Sa našim, posebno razvijenim ABT Enging control jedinicom, sa posebnim software-om, uspeli smo da izvučemo maksimum snage, balansa i pouzdanosti", rekao je CEO Hans Jurgen Abt. 

O.R:

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group