Abarth 695 Tributo Maserati

Tri godine nakon lansiranja modela 695 Tributo Ferrari, Abarth će iskoristiti sajam automobila u Ženevi da nam predstavi novu limitiranu seriju modela 500. Ovog puta će to biti model 695 Tributo Maserati koji će biti proizveden u samo 499 jedinica.

1.4-litarski turbo motor koji pokreće ovog mališu razvija 180 KS i uparen je elektro-mehaničkim Abarth menjačem, koji dolazi sa kontrolama na upravljaču. Vozilo se odlikuje Pontevecchio Bordeaux bojom eksterijera, 17-inčnim felnama koje su inspirisane Maserati-jem, kao i velikim Brembo kočinicama (diskovi 305 mm, četvoroklipna kočiona klešta). Spisak novosti uključuje i nove amortizere, kao i izduvni sistem koji je takođe inspirisan Maserati-jem.

U enterijeru nalazimo Poltrona Frau kožni tapacirung, detalje od ugljeničnih vlakna, kožni volan, kao i specijalne logotipe koji su postavljeni širom unutrašnjosti.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group