Škoda Karoq u sportskoj varijanti


Škoda je poslednji proizvođač automobila koji se kladi na segment terenaca...

Prateći predstavljanje novog modela Kodiaq u Češkoj, proizvođač je otkrio svoj manji Kroq, tako da nam samo ostaje da se zapitamo, šta je sledeće?

Sportska verzija poslednjeg, kao što možete videti u našoj galeriji. Koncept kreiran od strane X-Tomi Design kuće, prikazuje nam ideju kako bi kompakt krosover kompanije Škoda izgledao u sportskoj varijanti.

RS verzija definitino dolazi kao najzanimljivija i prikazana je u beloj boji. Sportski dizajn koji omogućuje RS tretman kompanije Škoda najčešće je primenjivan na modelu Octavia, ali je takođe implementiran na manjoj varijanti Ibiza. Glasine govore o tome da bi Karoq RS model mogao da dolazi sa 300 ks i bude postavljen odmah do Seat Ateca Cupra modela koji treba da stigne na tržište.

Ukoliko je potonji previše sportski za određene kupce, Škoda će ponuditi i Monte Carlo verziju modela. Ovo je ime koje češka kompanija koristi kako bi opisala sportske modele koji ne poseduju nikakve mehaničke dodatke, ali i dalje izgledaju kao deo čitave linije.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group