911 GT3 sa Touring paketom proslavlja svetski debi

Više slika

Više slika

Novi dodatak puritanskim Porsche automobilima predstavlja 911 GT3 sa Touring paketom i nedavno je predstavljen na sajmu automobila u Frankfurtu...

Ovaj automobil je ekskluzivno dostupan sa šestostepenim manualnim menjačem i umesto fiksiranog zadnjeg krila poseduje varirajući zadnji spojler baš kao i 911 Carrera.

Ispod ove krajnje akcentovane spoljašnjosti nalaze se čiste tehnologije iz sveta motosporta, četvorolitarski motor sa unutrašnjim sagorevanjem, preuzet sa trkačkih linija, dobar za 500 ks i generisanih 460 Nm obrtnog momenta, dok se potrošnja svodi na 13,3 litara na 100 km/h kombinovane vožnje. Uparen sa optimalnim promenama brzina, 911 GT3 Touring sposoban je da sprinta do stotke iz mesta za 3,9 sekundi i dostiže maksimalnih 316 km/h.

Ime “Touring Package” indicira na opremu koja je došla sa modelom 911 Carrera RS koji je nastao 1971. gidine. Čak i tada, čistokrvni 911 dizajn i klasični enterijer automobila predstavljali su ključne elemente. Novi 911 GT3 sa Touring paketom postao je pravo rešenje za sve moderne ljude koji žele iskonsku energiju klasičnog modela idealno prilagođenog današnjem vremenu. Ova varijanta namenjena je svim ljubiteljima sportskih automobila visokog kvaliteta koji posebno cene pomalo zaboravljene karakteristike, pojavu i klasična uživanja tokom vožnje.

Pored dodatnog Clubsport paketa i opsega opreme kreirane u alkantari, sve opcije 911 GT3 automobila, takođe su dostupne u kombinaciji sa Touring serijom. Ovakve varijacije sastoje se od nekoliko karakteristika koje uključuju boje eksterijera i točkova, keramičke kočnice PCCB, LED farove, sve varijante sedišta, Chorno paket i audio sisteme koje možemo videti u ponudi kompanije Porsche.

Osim na zadnjem delu, karoserija GT3 automobila ostaje nepromenjena u Touring varijanti. Ovo znači da su veliki usisnici vazduha na posebno dizajniranom prednjem delu, kao i oni sa strana, tipični za 911 GT3 model, definitivno prisutni i čine ovaj model daleko prepoznatljivijim. Farovi i štop svetla ostali su identični, samo što u slučaju Touring modela nisu zatamnjeni.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group