528HP Maloo VXR8 LSA trkački pikap


Uprkos tome što je ništa više do preimenovan HSV, Vauxhall Maloo LSA predstavlja jedan od najbržih pikapova trenutno na tržištu i može da izvede neke više nego sulude stvari.

Za početak, ovaj automobil je opremljen V8 motorom sa superpunjenjem i 6,2 litara zapremine koji je dobar za 538 ks i 671 Nm obrtnog momenta. Naravno, ovo je više nego što vam ikada može biti potrebno kako bi vas učinilo veoma spremnim za trkačku stazu.

Sa ovim na umu, nedavno je napravljena čitava reportaža sa poznatim voditeljem Tifom Nidlom koji je testirao svetlo crveni Moloo na Silverstone stazi kako bi otkrio za šta je sposobna ova australijska neman.

Kao što možete očekivati od automobila sa toliko malo kilograma na zasnjoj osovini, on je posebno sklon proklizavanjima tako da nije preterano brz u krivinama. Pravci su nešto gde on zaista sija. Zapravo, Vauxhall može da nauči radikalne trkačke automobile ponešto na pravoj liniji.

N.Đ.

  • Ključne reči:

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group