2017. Fiat 500 dobija nove pakete opreme

Više slika

Više slika

Fiat 500 je pomalo preterao sa inovacijama i dodacima, ali to nije sprečilo kompaniju da predstavi novi paket aeroopreme za modele iz ove godine...

Dizajniran kako bi ovom kompaktu pružio mnogo više stila, Sport Black paket dostupan je na modelima 500 Pop namenjenim za 2017. godinu i uključuje obojene branike u istoj boji, crni krov i crne alu felne od 16" sa Hyper Black finišima.

Ovaj paket takođe donosi šire pragove i crne nosače retrovizora. Enterijer je takođe dobio skromne promene i u njemu vozači mogu pronaći sportska sedišta srebrnih akcentnih šavova kao i naslone za ruke na prednjoj strani sa crnim detaljima.

Ukoliko ovo nije previše za nekoga, kompanija takođe nudi boje karoserije u dva tona koji uključuju kontrastne krovove i retrovizore u crnoj, crvenoj i beloj boji. 500 Abarth orijentisan performansama ni ovaj put nije izostavljen iz zabave i automobil je opremljen sa posebnim krovom, retrovizorima i različitim kombinacijama trkačkih šara.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group