TOYOTA CENTAR BEOGRAD NA INTERNETU

Internet prezentacija ovlašćenog TOYOTA  partnera, Toyota Centar  Beograd, na adresi www.toyota-centar.rs, od danas ima novi izgled, prilagođen TOYOTA standardima i novom sloganu: Always a better way. 

Od danas je aktivna i potpuno nova stranica na adresi www.proverena-vozila.rs, namenjena proverenim korišćenim vozilima.  

Toyota Centar Beograd, u cilju stalnog unapređenja svog imidža, prilagodio je izgled web stranice novom standardu i sloganu: Always a better way.  Novi web sajt se ističe svojom preglednošću, jednostavnim „listanjem“ stranica i potpunošću informacija.  Na sajtu je moguć „živi kontakt“  tj, mogućnosti „ćaskanja“ sa operaterom svakog radnog dana u periodu od 10-16h. Operater je tu da vam pruži odgovore na sva pitanja u vezi vašeg vozila. Takođe, stranica vam daje mogućnost zakazivanja servisa, test vožnje ili procene vozila. 

Pored glavnog sajta, pokrenuta je nova web stranica namenjena proverenim polovnim automobilima.

Još oktobra 2011. godine, u okviru Toyota Centra Beograd, otvoren je prvi salon proverenih polovnih automobila u zemlji, površine oko 650m2, u okviru kojeg su kupcima  na raspolaganju provereni automobili, kontrolisanog porekla, koje mogu pogledati i kupiti u prijatnom ambijentu po više nego konkurentnim cenama.

Od septembra prošle godine Toyota Centar Beograd daje i šestomesečnu garanciju koja se odnosi na kupovinu proverenih polovnih automobila iz njihove ponude. Osnovni garantni rok  za vozilo je 6 meseci ili 5.000 pređenih kilometara od dana preuzimanja vozila. 

Nova web stranica je još jedna novina u cilju unapređenja usluge, kako bi korisnicima bila omogućena kompletnost i dostupnost informacijama, uvid u ažurnu lager listu vozila koja su u ponudi, filtriranje vozila po različitim opcijama kao i upoređivanje vozila po određenim karakteristikama i opremi.

Moguće je i zakazati servis vozila kao i procenu / pregled vozila.  Prikazane su i ostale usluge koje se odnose na održavanja vozila svih proizvođača, koje je moguće obaviti u Toyota Centru Beograd  povoljnoj ceni  od 1.920 rsd za jedan radni sat.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group