Svetska klasa za trenera svetskog ranga


Kompanija Radulović svečano je uručila ključ automobila BMW serije 5 Goranu Obradoviću, najtrofejnijem atletskom treneru u istoriji Srbije.

Kompanija Radulović, ovlašćeni diler BMW vozila već 32 godine, svečano je uručila ključ automobila BMW serije 5 našem proslavljenom treneru Goranu Obradoviću, što ga čini novim ambasadorom BMW brenda.

„Zadovoljstvo mi je da najavim saradnju sa Goranom Obradovićem, našim najuspešnijim atletskim trenerom svih vremena. Medaljama koje je osvojio sa svojim takmičarima, sa Ivanom Španović na čelu, mnogo puta nas je obradovao i učinio ponosnima. Iako je njegova biografija impresivna, mi u kompaniji Radulović verujemo da najbolji rezultati tek predstoje. BMW kaže da budućnost pripada onima koji su dovoljno hrabri da je oblikuju. Goran je, bez sumnje, i hrabar i posvećen, a podrška koju daje našim sportistima je ogromna.

On je simbol pravog profesionalca u sportu. Uspeh je zaslužio višedecenijskim radom, i zbog toga je savršen predstavnik BMW brenda“, izjavila je Aleksandra Radulović, direktor marketinga kompanije.

Novi BMW serije 5, sedma je generacija na tržištu. Od 1972. godine kada je lansirana prva generacija, prodato je gotovo osam miliona primeraka. U odnosu na svoje prethodnike, aktuelni BMW serije 5 je lakši, dinamičniji i ekonomičniji, sa najvećim izborom sistema asistencije za vozača, brojnim inovacijama, i izvanrednim stepenom povezanosti vozača sa automobilom, kao i sa okruženjem. Pouzdan je, a bezbednost je na najvišem nivou. Novi BMW serije 5 je poslovna limuzina koja osvaja elegancijom, a u isto vreme nosi autentični sportski karakter u genima. Zato smatramo da je ovaj automobil stvoren za ovakvu sjajnu ličnost kao što je Goran Obradović.

“BMW obožavam još odmalena, a poslednje četiri godine sam i vlasnik prethodne generacije serije 5. Ova saradnja je korak dalje. Ponosan sam što je kompanija Radulović baš u meni prepoznala ambasadora BMW brenda i automobila svetske klase. Zahvaljujem se na poverenju, sa velikim zadovoljstvom ću predstavljati ovaj fantastičan brend,” rekao je naš proslavljeni trener.

Goran Obradović je trener koji je osvojio najviše medalja, zvanično najtrofejniji atletski trener u istoriji Srbije. Dobitnik je mnogobrojnih nagrada i priznanja od kojih je posebno ponosan na Majsku nagradu, najviše društveno priznanje iz oblasti sporta koju dodeljuje Sportski savez Srbije.

Sportisti koje je trenirao osvajali su gotovo sve što se može osvojiti: više od stotinu državnih prvenstava u svim uzrasnim kategorijama, više od deset prvenstava Balkana i Mediterana, preko deset medalja na evropskim i svetskim prvenstvima i olimpijsku medalju. U radu sa Ivanom Španović osvojio je devet medalja u nizu. Prvu istorijsku medalju sa svetskih prvenstava, u Moskvi 2013 i olimpijsku medalju čekanu šezdeset godina, u Riju 2016. A Ivana je, inače, pre dva meseca u beogradskoj Areni odbranila titulu prvakinje Evrope sa rezultatom koji je treći u istoriji dvoranske atletike.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group