Promocija BMW-a X6

– Novi model luksuznog terenca BMW X6, omiljenog automobila kupaca širom Evrope, stigao je i u Srbiju. U velikoj dvorani hotela Crowne Plaza, na svečanoj promociji ovog modela sinoć se okupio veliki broj ljubitelja poznatog automobilskog brenda.

 

Novi BMW X6, naslednik jednog od globalnih tržišnih lidera u svojoj klasi, iznova je postavio standard u dizajnu, inovativnom luksuzu i perfomansama. Sa ponosom ga je zvanicama predstavio Nemanja Lazić, generalni direktor Delta Motors, zastupnika BMW Group za tržišta Srbije i Crne Gore.

“Prema poslednjim podacima, BMW vozila imaju najveće prisustvo u Srbiji u premijum klasi. Što se tiče samog vozila, slogan je ‘Bez limita. Bez konkurencije.’, koji je smislio tim iz Srbije. Jednostavno, BMW X6 nema konkurenciju u Srbiji. A kada imate takvo vozilo, onda prodaja nije problem”, rekao je Lazić.

Uz plesnu akrobatsku tačku, muziku i svetlosne efekte, BMW X6 je zatim predstavljen zvanicama. Atraktivan dizajn i grandiozne dimenzije automobila na prvi pogled ilustruju njegovu jačinu i sigurnost. Novi BMW X6 luksuzniji je od svog prethodnika, ima bogatiju i osnovnu i dodatnu opremu, lakši je i troši manje goriva od prve generacije ovog modela.

Brojni gosti na svečanoj promociji iskoristili su priliku da se fotografišu pored novog BMW X6 i da zagledaju njegovu luksuznu unutrašnjost. Nisu štedeli reči hvale i za atraktivan dizajn novog modela, osnov ekskluzivnog stila novog BMW X6. 

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group