Plattner d.o.o. - najbolji distributer ExxonMobil-a za 2012 godinu

Plattner d.o.o.  je osvojio zlato u prestižnom ExxonMobil Elite Club programu za 2012. godinu. Ovo je drugi put da Plattner d.o.o. autorizovani distributer ExxonMobil-a osvaja ovo prestižno priznanje, koje se ne dodeljuje samo na osnovu količine plasirane robe, nego i drugih brojnih kriterijuma.

Zlatno priznanje Elite Cluba, osvaja se za rast prodaje sintetičkih proizvoda, rast prodaje, ulaganje u brend imidž, poštovanje politike i uputstava, ulaganje u ljudske resurse i trening plan kao i razvoj organizacione strukture, najbolju poslovnu praksu, uredno izvršavanje obaveza, održivost poslovanja, itd.

Preduzeće Plattner d.o.o je strateški je partner Exxon Mobila od 2001. godine, a poslednjih 7 godina Plattner d.o.o je u samom vrhu najboljih distributera kompanije ExxonMobil u Evropi. Nagrade i članstvo u ExxonMobil Elite Clubu je potvrda uspešnog razvoja, definisane misije i ispravne strategije.

Prodajne aktivnosti Plattner d.o.o sprovodi preko svojih teritorijalnih predstavnika prodaje, te preko poslovnica u Novom Sadu i Beogradu. Poseduje sopstveni skladištni prostor površine preko 4000 m², u kojem se roba skladišti po principu first in - first out, i vozni park od 21 vozila. Proizvode ExxonMobila Plattner d.o.o. uvozi i distribuira direktno do vrata više od 2000 klijenata u roku od 24 sata.

Nakom prijema zlatnog priznanja ExxonMobil Elite Club programa u Londonu, Nenad Plattner, generalni direktor Plattner d.o.o. je izjavio: "Mi smo veoma ponosni zbog osvojenog zlata u Elite Club programu. Ovaj program smatramo veoma bitnim kao merilo rasta i razvoja našeg preduzeća, ali za nas to nije samo nagrada, to je čast i priznanje koje nas čini ponosnima na naš rad, a našu strategiju potvrđuje kao ispravnu. Nadamo se, da ćemo zajedno sa kompanijom ExxonMobil, imati još mnogo uspešnih godina."

Izvor: plattner.rs

A.N.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group