PEUGEOT 208 PREDSTAVLJEN U BEOGRADU

Novi adut prestižnog francuskog brenda Peugeot 208 predstavljen je domaćoj javnosti...

Svečanom promocijom pod sloganom Let your body drive “Verano Motors” je u svom salonu “Blue Box“ predstavio novi model koji predstavlja nastavak revolucije u B segmentu u pogledu dizajna, težine vozila i sigurnosti. Iako su već realizovane prve poružbine za vozače u Srbiji, ova promocija je označila početak komercijalizacije modela od koga “Verano Motors“ ima velika očekivanja.

Generalni uvoznik Peugeot-a pripremio je veliki lager vozila, pa je automobil moguće preuzeti odmah sa početnom cenom od 10.960€. U ponudi su modeli sa novom motorizacijom 1.0E i 1.2E benziski motori kao i popularni dizel motori sa više nivoa opreme-access, active i allure. Posebno je značajno  što su motori ove generacije mali potrošači 3,2L/100km, ali i ekološki sa manje od 100 g emisije CO2 čime se ostvaruje pravo na dodatnu subvenciju.

“Poznato je da je Peugeot lider u pogledu B klase i da je ostao dosledan svojoj viziji da neprestano pomera granice u tom segmentu.  On je najlakši automobil u klasi i u proseku 110kg lakši od modela 207, a istovremeno izuzetno pouzdan sa osvojenih 5 zvezdica na NCAP testu, okretan u gradskoj vožnji, izuzetno pogodan za parkiranje, ali se na njega možete osloniti i u pogledu dužih putovanja jer je prostor na zadnjim sedištima i u prtljažniku uvećan. Posle legendarnih modela 206 i 207, Peugeot 208 je dostojni naslednik koji će sigurno zadovoljiti prohteve naših vozača“ rekao je Milan Vukasović, izvršni direktor “Verano Motorsa “. 

Matthieu Pourquery de Boisserin (Matje Purkeri Debuaseran) regionalni menadžer Peugeot-a za Balkan istakao je: „Za Peugeot inovacija je ključ uspeha. Istorija Peugeot-a uspešno traje već 200 godina, a na ovom tržištu sa generalnim distributerom „Verano Motors-om“ smo prisutni skoro 20 godina! Smatramo da sarađujemo sa jednom od najprofesinalnijih kompanija u Srbiji, koja je pre svega zaslužna za građenje imidža brend-a Peugeot na ovim prostorima. Peugeot 208 je otelotvorenje uzvišenog stila ovog brenda i poziva sve vozače da iskuse redefinsan svet automobilizma. Iako je model 208 lansiran pre svega nekoliko meseci, već je postigao veliki uspeh i drugi je najprodavaniji automobil u svom segmentu u Evropi!“

Novi Peugeot 208 predstavlja regeneraciju novog stila u B segmentu. Inovativni dizjn se ogleda u atletskoj izvajanosti karoserije koja odaje utisak sofisticiranosti i kompaktnosti. Plutajuća maska, led diode i zadnji farovi u obliku bumeranga su pažljivo osmišljeni detalji koji su simboli lakoće i smanjene potrošnje. Najveća inovacija u unutrašnjosti ovog modela jeste volan optimizovanih dimenzija kao i instrument tabla na višoj poziciji odnosno u vidnom polju radi bolje preglednosti. Time je vozačka pozicija značajno poboljšana, a zahvaljujući priodnoj ergnomičnosti novog dizajna obezbeđena je intuitivnija i sigurnija vožnja. Na komandnoj table se nalazi ekran osetljiv na dodir sa mnoštvom funkcija i aplikacija (handsfree bluetooth, USB konekcija za emitovanje muzike i prikazivanje slika, radio, MP3 player, Peugeot connect aplikacija…).

Pored kupovine za gotovinu “Verano Motors” je svojim kupcima omogućio i kupovinu na kredit i lizing, a posebni uslovi važe za kupovinu preko Credit Agricol banke sa kamatom za fizička lica od  5,9%. Putem brze i jednostavne procedure odobrava se kompletan kredit u salonu Verano Motors-a, uz olakšavajuću mogućnost udruživanja plata. Redovna garancija od dve godine može se produžiti na 5 godina odnosno 120.000km. 

Svi zainteresovani  su pozvani da zakažu test vožnju u “Verano Motorsu“ i uvere se u tehničke perofrmanse, šarm i lakoću vožnje francuskog lepotana koji je trenutno vozilo sa najvećim brojem porudžbina u Evropi. 

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group