Peto okupljanje Zastava Fan Club-a

U prijatnom ambijentu Košutnjaka, u nedelju 19. maja 2013. godine održan je Peti, jubilarni skup ljubitelja Zastavinih automobila u organizaciji Zastava Fan Club-a. Skup su uveličali i članovi prijateljskih udruženja okupljenih oko iste ljubavi, prema domaćim vozilima: Yugo Fan Club, Zastava 101 forum i Nacionalna klasa.

 

Preko 130 automobila i oko 400 posetilaca učinilo je ovo okupljanje spektakularnim i najvećim događajem ove vrste u novijoj istoriji. Pet godina nakon silaska poslednjeg Zastavinog automobila sa proizvodne trake u Kragujevcu i dalje je veliki broj onih koji te automobile voze, time se ponose i u tome uživaju.

Uz dobru muziku i još bolji roštilj dan je brzo prošao, u druženju i razmeni znanja i iskustva iz različitih sfera automobilizma.

Organizovano je i glasanje za najbolju Zastavu, Yuga i Fiću, a pehari i diplome su dodeljeni na kraju manifestacije, zajedno sa plaketama svima onima koji su pomogli u organizaciji.

Zastava Fan Club je klub ljubitelja Zastavinih automobila svih vrsta, okupljenih na Internet forumu na adresi www.zfc.rs, koji danas, nakon više od 5 godina rada, broji preko 11.000 članova. Zajedničko im je zadovoljstvo sa kojim održavaju i doterujuju svoje automobile, ali i problemi. Svi oni, slažu se da su im zajednički hobi i ljubav prema domaćim automobilima doneli velika prijateljstva i mnogo odlične zabave i druženja

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group