Ozvučenja za automobil

Ako ste ljubitelj dobre muzike, a volite da u njoj uživate dok se vozite u svom automobilu, pripremili smo za vas nekoliko najpopularnijih modela namenjenih koji će svakako doprineti da se uživate u slušanju muzike.

 

 

Neki od trenutno najpopularnijih modela i brendova su:

 

SONY XAV-601BT

Multimedijalni sistemi za automobile

 Ozvučenje za kola

Funkcije :

• MirrorLink™ povezivanje sa pametnim telefonom - Radi jednostavnije upotrebe, na dodirnom ekranu audio sistema za automobil prikazuje se sadržaj ekrana pametnog telefona.

• Podrška za navigaciju - Opcionalni TomTom® modul za satelitsku navigaciju i spoljna GPS antena omogućavaju brzo i precizno planiranje rute.

• Briga za bezbednost - Potpuno odvojiva prednja ploča čuva vaš sistem od znatiželjnih očiju i pomaže u sprečavanju krađe

• Bluetooth® praktičnost - Bežično prenosite muziku sa telefona na glavnu jedinicu i obavljajte pozive bez upotrebe ruku radi veće bezbednosti.

• Kontrola aplikacija od strane putnika - Putnici mogu da uživaju u sadržaju sa iPhone uređaja na sistemu za automobil i da upravljaju reprodukcijom pomoću ekrana iPhone uređaja osetljivog na dodir.

• Kontrola na dohvat ruke - Dodirni WVGA ekran visoke rezolucije omogućava vam da jednostavno upravljate muzikom, navigacijom i drugim funkcijama.

• Asortiman formata - Reprodukujte DVD, CD i CD-RW sadržaj preko sistema za automobil uz visok kvalitet.

• Uzbudljiv zvuk - Uživajte u bogatoj i preciznoj reprodukciji virtuelnog 5.1-kanalnog okružujućeg zvuka.

• Odaberite raspoloženje uz SensMe™ - SensMe™ automatski grupiše numere u tematske kanale kako biste mogli da odaberete muziku u skladu sa raspoloženjem.

 

Web sajt : http://www.sony.rs/product/ica-in-car-multimedia/xav-601bt

 

 

Pioneer FH-X700BT

Muzika za kola


FH-X700BT sa ugrađenim pojačalima proizvodi čist zvuk sa 4x50w dokazane MOSFET snage, a ako vam ni to nije dovoljno, uvek možete koristiti 2 RCA izlaza da povežete još jednu stereo komponentu, kao što je na primer dodatno pojačalo za prednje i zadnje zvučnike.


Ovaj stereo je dizajniran specijalno za prenos muzike sačuvane na vašem prenosnom uređaju. Na prednjoj strani panela nalazi se osvetljen USB konektor preko koga možete direktno spojiti vaš Ipod, Iphone, Android, ili drugi smart telefon, USB memoriju i tako sebi priuštiti dodatno zadovoljstvo.

 

Dodatna opcija iPod Direct vam omogućava da kontrolišete svoj iPod, ili iPhone direktno preko kontrolne table vašeg automobila, a opcija za prepoznavanje glasa aktivira određene funkcije na vašem ipodu, iphonu, ili uključuje bluetooth opciju.


Displej je RGB i dolazi u više boja tako da ga možete prilagoditi osvetljenju u vašem automobilu.


Web sajt : http://www.pioneer.eu/uk/products/25/121/61/FH-X700BT/page.html

 

 

Kenwood DPX405BT

 Muzika za kola


Glavne opcije ovog uređaja su :


-Veliki displej

-MP3,WMA,AAC & WAV playback

-Muzička kontrola za Android platformu

-Ugrađen Bluetooth (HF & A2DP)

-Višebojno osvetljenje

-2 RCA izlaza (2,5V)

-IR daljinski upravljač

 

Ostale karakteristike možete pogledati preko njihovog web sajta :  

http://www.kenwood.eu/products/car/receivers/ipodiphone/DPX405BT/details/

O.R.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group