Otvoren novi Volvo Car centar Beograd


Najveća ponuda novih i malo korišćenih proverenih vozila Volvo i ostalih premijum marki. Specijalne pogodnosti za nova i korišćena vozila samo tokom decembra.

U četvrtak 28.novembra 2019. godine otvoren je novi velelepni prodajno servisni centar u Beogradu. Volvo Car centar Beograd nalazi se na adresi Auto-put za Novi Sad 98 u Zemunu.

Na svečanom otvaranju govorio je ambasador Kraljevine Švedske u Beogradu, njegova ekselencija Jan Lundin, koji je podsetio na značaj investicija švedskih kompanija u Srbiji, ali i svoju privatnu naklonost ka Volvo automobilima još od ranog detinjstva. Uvodnu reč imali su i gospodin Frenk Versafel, podpredsednik Volvo Car grupe za EMEA regiju, kao i gospodin Domen Habič, predsednik upravnog odbora Volvo Car Adria.

Na preko 2000 kvadratnih metara poslovnog prostora smešten je novi salon ovog poznatog švedskog premijum brenda koji predstavlja sinonim za bezbednost u automobilskoj industriji. Skandinavski ambijent Volvo Car centra Beograda opremljen je po najvišim standardima Volvo Retail Experience, koji donosi novo iskustvo upoznavanja Volvo vozila i brenda.

Osim novih vozila, po prvi put u našoj zemlji u ponudi je i Volvo Selekt program malo korišćenih vozila Volvo u odličnom stanju, sa garancijom, kao i širok izbor korišćenih premijum modela drugih brendova. Ovom segmentu poslovanja će biti posvećena posebna pažnja imajući u vidu potražnju za ovim vozilima, ali i široku ponudu od preko 70 ovakvih vozila koja se trenutno nalaze na placu.

Povodom otvaranja pripremljene su i specijalne ponude važeće isključivo do kraja decembra. Nova Volvo vozila mogu se kupiti uz brojne pogodnosti poput beskamatnog finansijskog lizinga na 2 ili 3 godine (za pravna lica i preduzetnike), operativnog lizinga sa 10% učešća i mogućnostima fleksibilnih rata, 4 godine produžene garancije za modele XC90 sa lagera i besplatnim setom zimskih točkova za sve nove automobile kupljene do kraja godine.

Na adresi Auto-put za Novi Sad 98 očekuje vas najveća ponuda premijum proverenih korišćenih vozila sa garancijom uz mogućnost finansiranja do 8 godina. Kupce malo korišćenih vozila u mesecu decembru očekuju takođe vredni pokloni kao što su set zimskih točkova ili zlatni garancijski paket za kupljeno vozilo. Iskoristite brojne pogodnosti

Radno vreme za posetioce je radnim danima od 9 do 19h, a subotom od 9 do 15h na adresi
Auto-put za Novi Sad 98.

Dobrodošli u Volvo svet!

-------------------------------

Volvo Car Grupa u 2018. godini

Tokom finansijske 2018. godine, Volvo Car Grupa je postigla profit iz poslovanja od 14.185 MSEK (14.061 MSEK tokom 2017. godine). Prihod u ovom periodu izneo je 252.653 MSEK (208.646 MSEK). Tokom cele 2018. godine, globalna prodaja dostigla je rekordnih 642.253 vozila (571.577), što je povećanje od 12,4 procenata u odnosu na 2017. Rezultati ukazuju na sveobuhvatnu finansijsku i poslovnu transformaciju Volvo Cars tokom poslednjih nekoliko godina, uz pozicioniranje kompanije za sledeću fazu rasta.

O Volvo Car Grupi

Volvo posluje od 1927. godine. Danas, Volvo Cars je jedan od najpoznatijih i najpoštovanijih automobilskih brendova na svetu sa prodajom od 642.253 automobila tokom 2018. godine u oko 100 država. Volvo Cars je u vlasništvu Zhejiang Geely Holding (Geely Holding) iz Kine od 2010. godine. Kompanija je činila deo Swedish Volvo Grupe do 1999. godine, kada je kompaniju kupila Ford Motor Company iz SAD. Godine 2010., Geely Holding je kupio Volvo Cars.

Tokom 2018. godine, Volvo Cars je u proseku zapošljavao 43.000 (39.500) stalno zaposlenih. Sedište kompanije Volvo Cars, razvoj proizvoda, funkcije marketinga i administracije nalaze se u najvećem delu u Geteborgu, u Švedskoj. Sedište kompanije Volvo Cars za Kinu nalazi se u Šangaju. Glavna postrojenja za proizvodnju vozila kompanije nalaze se u Geteborgu (Švedska), Gentu (Belgija), Južnoj Karolini (SAD), Čengdu i Dakvinu (Kina) dok se motori proizvode u Skovde (Švedska) i Zhangjiakou (Kina), zajedno sa komponentama šasija koje se proizvode u Olofstromu (Švedska).

U skladu sa svojim novim ciljem, kompanija Volvo Cars svojim korisnicima želi da omogući slobodu kretanja na lični, održivi i bezbedan način. Taj cilj se ogleda u mnogim poslovnim ambicijama: zalaže se za to da bi do sredine sledeće decenije polovinu globalne prodaje zastupala potpuno električna vozila, kao i za to da bi polovinu svih automobila nudila korisnicima preko svoje usluge zakupa. Do tada takođe očekuje da će trećinu prodatih vozila zastupati autonomna vozila.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group