Otvoren je novi Prodajno-Servisni-Centar Yamaha Plattner

U subotu 08.06.2013. godine svečano je otvoren Prodajno-Servisni-Centar Yamaha Plattner, jedan od najsavremenijih i najvećih Yamaha objekata u jugoistočnoj Evropi, ukupne površine 1.800 m², koji se nalazi u Veterniku, Novosadski put br.67.


Novi Prodajno-Servisni-Centar, uređen isključivo po standardima Yamahe, u prisustvu vlasnika kompanije Plattner d.o.o., gospodina Nenada Plattnera, otvorio je zamenik ambasadora Japana, gospodin Kameda.

Kao jedan od najprestižnijih proizvođača u svetu, Yamaha je putem saradnje sa kompanijom Plattner, kako u Novom Sadu, tako i u Beogradu, predstavljena na ovom tržištu na pravi način, kako to i zaslužuje.

Svakog radnog dana od od 09-17h, kao i subotom od 10-13h, posetioci imaju priliku da pogledaju celokupan asortiman Yamaha, koji obuhvata vozila na 2 i 4 točka, vodene skutere, snežne sanke, kompletnu dodatnu opremu za motocikliste, vozače kvadova i ljubitelje sportova na snegu i vodi.

Prodajno-Servisni-Centar Yamaha Plattner
Novosadski put 67
Veternik, Novi Sad, Srbija

Izvor: plattner.rs

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group