Novi TV spot za lexus nastao je u Srbiji

Više slika

Više slika

Redizajnirani Lexus RX krenuo je u osvajanje svetskog tržišta reklamom koja je snimljena u Beogradu...

  • Snimanje je trajalo pet dana na više lokacija u gradu i na Avali
  • Svakog dana bilo je angažovano oko 120 ljudi u pratećoj ekipi i čak 250 statista
  • Podršku na snimanju dale su lokalne produkcije Tuna Icon i Tuna Fish

Lexus je nedavno krenuo sa svetskom reklamnom kampanjom za redizajnirani model RX, a ono što je posebno interesantno za nas u Srbiji jeste činjenica da je TV sport za ovaj novitet kompletno snimljen tokom leta u Beogradu i okolini.

Bila je to prava filmska produkcija, s velikim brojem specijalista u pratećoj ekipi (120) i još većim brojem statista (250). Za potrebe snimanja korišćeno je puno lokacija: Avala, Kalemegdan, novi Most na Adi, prostor ispred Skupštine Republike Srbije i Skupštine grada (Stari dvor), Terazije, Palata Albanija, Bulevar Kralja Aleksandra, Kralja Milana, Svetozara Markovića, 1300 Kaplara, Avalski put…

Reditelj je proslavljeni Salomon Ligthelm, direktor fotografije Nicolas Karaktsanis, dok je scenario i koncept kampanje „Lexus – A Different Kind of Power“ osmislila agencija The&Partnership iz Londona.

Lokalni partneri Tuna Icon (specijalizovana servisna produkcija) i Tuna Fish (kreativna produkcija) angažovani su preko produkcijske kuće Stink iz Londona.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group