Novi BMW X2 u ekspediciji kroz urbanu džunglu

Više slika

Više slika

Kroz grad u ekstravagantnom digitalnom kamuflažnom dizajnu...

Iako je još u razvojnoj fazi, najnoviji Sport Activity Coupé  iz BMW X porodice krenuo je na istraživačko putovanje u svoje buduće okruženje – urbanu džunglu.

Oprema odabrana za novi BMW X2 sasvim je prikladna za ovu pustolovinu: njegove atletske konture imaju spektakularan kamuflažni dizajn apsolutno savršen za ekspediciju kroz džunglu. Upadljiva završna obrada sa žutim, crnim i sivim elementima naglašava kvalitete novog Sport Activity Coupéa na optimalan način. Neuobičajeni dizajn zasniva se na urbanoj digitalnoj šari i iskazuje inovativni duh i buduću orijentaciju BMW Grupe.

Zato nimalo ne iznenađuje to što je novi BMW X2 bio u središtu pažnje tokom ekspedicije. Ko god da je naišao na njega, bio je u mogućnosti da unapred stekne utisak o njegovom ekstravagantnom, savremenom dizajnu i sportskom stilu – a to je bila sjajna prilika da se upozna savršeni Sport Activity Coupé namenjen mladim, ekstrovertnim i aktivnim pojedincima.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group