Mjuzikl posvećen S klasi

Jugoslevensko dramsko pozorište, 26. septembar u 20h

 


Da glamur, stil i elegancija uvek idu zajedno pokazaće i spektakularna premijera „najboljeg automobila na svetu“, nove Mercedes-Benz S-Klase u Beogradu.

 

Na do sada neviđenom performansu na našim prostorima biće predstavljen vanvremenski dizajn ovog modela, a posetioci će uživati u sinergiji čula koju će naši najbolji umetnici stvoriti kroz vizelne bravure, savršeni muzički i svetlosni dizajn, spektakularne kostime i neverovatne specijalne efekte na sceni.

 

Da nebo i nije toliko daleko, makar u vrhunskoj režiji Ivana Pešukića, pokazaće plesači Narodnog pozorista i Pozorišta na Terazijama, dok će kroz ovaj večernji kabare goste voditi naš poznati glumac Pozorišta na Terazijama Dragan Vujić.

 

Sa tri razvojna prioriteta „Intelligent Drive“, „Efficient Technology“ i „Essence of Luxury“ nova S-Klasa pomera granice tehnologije na mnogim poljima. Pored savršenog dizajna automobila, bez daha ostavlja i činjenica da je težnja ka luksuzu posebno primetna u unutrašnjosti vozila, zatim u sjedinjenom komforu i bezbednosti, ali i u znatno manjoj potrošnji goriva.

 

Zvanice će pored mogućnosti da upoznaju novi model čuti i razvojni put S-Klase kroz istoriju dugu 100 godina prožetu brojnim inovacijama i nedostižnim nivoom udobnosti, a saznaće i koji svetski „džet-seteri“ su najveći poklonici Mercedesovih modela decenijama unazad.

 

Nakon putovanja kroz istoriju, gosti će utiske o automobilu koji je došao „iz budućnosti“ moći da razmene na koktelu.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group