MINI Paceman stiže u Srbiju

Na platou ispred Hotela Grand na Kopaoniku, u subotu 16. februara biće predstavljen model MINI Paceman.

Svi zainteresovani moći će da zakažu probnu test vožnju, a kupci u Srbiji već mogu da naruče ovaj automobil po ceni koja se kreće od 25.040 evra.

MINI Paceman je sedmi i najnoviji model u gami ovog proizvođača. Automobil je imao svetsku premijeru na Sajmu automobila u Parizu 2012, a promocija na Kopaoniku biće prva premijera MINI Pacemana na nekom lokalnom tržištu. 

Tokom dvodnevnog programa, posetioci na srpskoj planinskoj lepotici imaće priliku da saznaju sve o novom automobilu i uopšte o brendu MINI. Biće organizovana i nagradna igra, a najsrećniji dobitnik dobiće priliku da uživa u sedam dana besplatne vožnje MINI Pacemana. 

MINI Paceman ALL-4

Oni koji žele da zakažu test vožnju, moći će to da urade već tokom promocije na Kopaoniku, a nakon toga i kod prodavca MINI vozila u Srbiji, kompanije Delta Motors. 

MINI Paceman već je moguće naručiti u Srbiji po ceni od 25.040 evra za model Paceman Cooper sa prednjim pogonom i 1.6 litarskim benzinskim motorom sa 122 ks. 

Verzija Cooper D sa pogonom na prednjim točkovima opremljena 1.6 litarskim dizel motorom sa 112 ks startuje od 25.180 evra. Najjeftiniji model sa ALL-4 pogonom 4x4 košta od 26.860 evra, a reč je takođe o verziji Paceman Cooper D 1.6.

Izvor: B92

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group