MINI na Mikser festivalu 2017.


MINI Srbija i ove godine podržava najveći regionalni festival kreativnosti. Pozivamo sve ljubitelje avanture da se prijave na konkurs „Avantura počinje – povedite MINI Countryman u svoju vikend avanturu“

Zadatak konkursa je kreativna objava u vidu fotografije ili kratke priče koja najbolje opisuje pojednica ili društvo u vikend avanturi MINI automobilom. Žiri, u sastavu od tri člana MINI Srbija i Mikser timova, će odlučiti koja fotografija ili priča najbolje odgovara zadatku i nagraditi najkreativnijeg vikendom uživanja u vožnji MINI Countryman-om.

Prijave na konkurs će trajati do 31. maja, a pobednik će biti objavljen na MINI i Mikser fejsbuk stranicama 1. juna. Svi zainteresovani svoje prijave mogu da pošalju na mejl adresu minimikser@mikser.rs.

Tokom četiri dana trajanja Mikser festivala svi posetioci će moći da vide izložen najnoviji model MINI Countryman i zakažu vožnju na licu mesta. 

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group