LETNJA CENA ZA VOLVO C30 - DA SE SMRZNEŠ!

Bogato opremljen primerak iz salona jeftiniji za 5.000 evra

Za one koji bi da na godišnji odmor krenu u novom automobilu, Grand Motors, ovlašćeni uvoznik i serviser Volvo automobila, ima neponovljivu ponudu:C30 sa dizel motorom od 115 KS i bogatom opremom Kinetik, za samo 19.000 evra, u dinarskoj protivvrednosti.

„Budući da su novi automobili obično traženiji uoči godišnjih odmora, odlučili smo da poštovaoce marke Volvo častimo dobrim automobilom po odličnoj ceni, pa će eksponat iz našeg prodajnog salona na Novom Beogradu ima za 5.000 evra nižu cenu od one iz redovnog cenovnika“, kaže direktor prodaje Volvo automobila u Grand Motorsu, Milan Arsić. 

Na dugačkom spisku opreme ovog vozila po sniženoj ceni su, između ostalog, Bluetooth hendsfri, audio kontrola na upravljaču, prednja svetla za maglu, aluminijumski naplaci od 16 inča i sve ono što inače sadrži paket Kinetik, recimo, ABS, EBA - asistencija pri naglom kočenju, EBD - elektronska raspodela kočione sile, DSTC - dinamička kontrola stabilnosti, »dinamička šasija«, IDIS - inteligentni sistem za informacije vozaču. Tu su još i vazdušni jastuci za vozača i suvozača, SIPS - sistem zaštite od bočnih udara napred i pozadi, bočne vazdušne zavese za prednja sedišta, IC - vazdušne zavese napred i pozadi,  WHIPS - zaštita od povreda kičme (na prednjim sedištima), automatsko podešavanje visine pojaseva (napred), podešavanje kola upravljača po visini i dubini, servo asistencija u upravljačkom mehanizmu, prikaz spoljašnje temperature, električno podešavanje spoljnih retrovizora (u boji karoserije) sa grejanjem...

Eksponat po posebnoj ceni ima još i visoko pozicionirano treće stop svetlo, home safe osvetljenje i dolazno svetlo, bočne migavce u spoljnim retrovizorima, daljinsko centralno zaključavanje, elektronski imobilajzer, osvetljena kozmetička ogledala za vozača i suvozača, elektronsku (digitalna) kontrolu klima uređaja, odvojeno podešavanje temperature za vozača i suvozača, filter za polen, vozačevo sedište sa podešavanjem visine i lumbalnog dela, kožom obloženo kolo upravljača i ručice ručne kočnice, električne podizači prozora sa auto-up i auto-down funkcijom, obrtomer, digitalni sat, performance sistem ozvučenja (CD, 4 zvučnika, zvučnici 4x20W), utičnica 12V na zadnjem delu centralne - tunel konzole, svetla za čitanje napred i pozadi, osvetljen prostor u podnožju vozila, unutrašnje osvetljenje sa funkcijom odloženog gašenja, osvetljenu kasetu sa zaključavanjem, držač za sitninu, kreditne kartice i olovku u kaseti, tekstilne patosnice itd.

U cenu od 19.000 evra su uključeni pomoć na putu (365 dana, 24 sata) u svim delovima Evrope i dvogodišnja garancija bez ograničenja pređenih kilometara.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group