KK Partizan i Volkswagen potpisali saradnju

Juče je svečano potpisan ugovor o saradnji izmedju naše kuće, a u ime brenda Volkswagen I Košarkaškog kluba Partizan. U Volkswagen salonu – Porsche Beograd Sever, Mlađan Šilobad – poslovni direktor i direktor marke Volkswagen Milan Lazić, potpisali su ugovor o saradnji.

 

Ugovor je potpisan na dve godine, a za to vreme će igrači KK Partizan I uprava voziti Volkswagen automobile. “„Tradicionano prijateljstvo se nastavlja i ponosan sam što smo stali rame uz rame sa šampionom, čini mi se da je prirodno okruženje pobednika sada upotpunjeno. Mi smo kompanija koja proizvodi vrhunske automobile, a KK Partizan je tim koji ređa pobede. A zovu ga i fabrikom talenata. Mislim da je naša saradnja rezultat timskog rada koji je karakterističan i za Volkswagen i za Partizan. Nadam se da će KK Partizan i u novoj sezoni stići tamo gde je planirao, a znam da će im naša vozila olakšati put“,  – izjavio je Milan Lazić, direktor marke Volkswagen putnička vozila.

 

Igrači su već imali prilike da testiraju Golfove koje će voziti I više su nego zadovoljni kvalitetom, komforom I sigirnošću koje Volkswagen nudi.

O.R.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group