KIA SPECIJALNI PROMOTIVNI USLOVI

Kompanija KIA AUTO Beograd je u saradnji sa svojim inoprincipalom, korporacijom KIA MOTORS, za kupce u Srbiji tokom novembra obezbedila specijalne promotivne uslove prodaje novih vozila i do sada neviđene popuste na gotovo svim modelima koji su u ponudi.

Za sve kupce Kijinih modela Rio, Rio Sport Sedan, novi cee'd i novi Sportage, Kija je pored sniženih cena obezbedila i specijalne poklone koji svakom kupcu mogu doneti značajne uštede: posebne uslove finansiranja ili zimske gume ili poklon dodatnu opremu ili tzv. „keš“ popust.

Posebno vam skrećemo pažnju da su povećani i popusti na skoro svim modelima pa se tako model Rio može kupiti već za 8.990 evra, Rio Sport Sedan već od 10.790 evra, novi cee'd već od 11.790 evra, a hit cenu imaće i najatraktivniji SUV na tržištu – model Sportage – koji će moći da se kupi već od 15.990 evra!

Poštujući premisu naše kompanije „Najviše za Vaš novac“ ni jedan model nema manji nivo opreme u odnosu na one koje je pre imao. Tako svi gore pomenuti modeli, već u startnom paketu opremljeni su sa šest vazdušnih jastuka, brojnim elektronskim bezbednosnim sistemima (ABS, EBD, ESP, BAS, TCS, VSM, HAC), klima uređajem, radio/cd/mp3 plejerom, elektro paketom... a Sportage nudi čak i aluminijumske felne od 16 inča!

Pored gore navedenih modela, obezbeđene su i diskontne cene ostalih Kijinih modela, a svakako najveće uštede se mogu ostvariti na poslednjim količinama „stare“ generacije modela cee'd koji se sada mogu kupiti već od 10.190 evra.

Sve informacije o cenama i uslovima finansiranja, kao i do sada, mogu se dobiti kod svakog ovlašćenog KIA prodavca u Srbiji.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group