Jaguar od jeseni u Srbiji

Eksluzivna marka uskoro u novom, specijalno opremljenom salonu na Novom Beogradu...

 

Početkom jeseni i u Srbiji će moći da se kupe automobili prestižnog imena i izuzetnih performansi – čuvenog Jaguara. Uvoznik i prodavac će biti Grand Motors, koji već ima višegodišnja iskustva u prodaji i servisiranju vozila premijum brendova, kao što su Land Rover, Infiniti i Volvo.

Grand Motors će u svom servisu na Novom Beogradu obavljati i servisiranje automobila ove marke, a na istom mestu će moći da se kupe i originalni rezervni delovi za automobile Jaguar.

Za „dolazak“ nove marke u poslovnom centru ove kompanije na Novom Beogradu, u bulevaru Milutina Milankovića 21, uskoro bi trebalo da počnu radovi na uređenju prodajnog salona, po najvišim standardima Jaguara, ali i „bratskog“ Land Rovera, budući da obe marke, zbog istog vlasništva, na većini svetskih tržišta nastupaju u paru.

Početkom prodaje Jaguara, Grand Motors postaje lider u automobilskim poslovima u Srbiji – po broju brendova čija vozila uvozi, distribuira, prodaje i servisira: pre dvanaest godina posredstvom ove kompanije u Srbiju se vratio Ford, potom su se 2007. godine vratili Volvo i Land Rover, od leta 2011. kupcima se nude vozila Infiniti, dok je Grand M iz Novog Sada jedan od uvoznika, prodavaca i servisera automobila Mazda.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group