Honda trka pisaca

Prekjuče je, 15.oktobra, Honda Srbija, u saradnji sa Izdavačkom kućom Laguna, organizovala  prvu Trku pisaca ulicama Beograda.

 

 

Učesnici su bili Honda Jazz, Civic, Accord, CR-V, a za upravljačima Mirjana Đurđević, Ivana Kuzmanović, Miroslav Aleksić, Aleksandar Ignjatović, Miloš Rajković i Zorica Karanović.

Pisci su, uz moralnu podršku i budno oko novinarskih ekipa, trku započeli sa Novog Beograda, preko Zemuna, do Terazija i SKCa, uz obavezno potpisivanje primeraka svojih knjiga. U Honda salon na Novom Beogradu, koji je bio i cilj, prvi je stigao Miloš Rajković u Hondi Accord.

 

Nakon dodele atraktivnih nagrada i pozdravnog govora vlasnika Lagune Dejana Papića, gostima se obratila Aleksandra Đurđević, direktorka Honde. „Iako je uobičajeno da se promocije poput ove posvete nekom pojedinačnom modelu, mi smo odlučili da to ovog  puta budu svi modeli u gami, u svojim crvenim izdanjima, upravo zato što u ovoj godini to i zaslužuju. Zvanični podaci tržista od početka ove godine Hondu postavljaju na ubedljivo prvo mesto kada je rast uvozničkih brendova u pitanju, sa čak 34 odsto u poređenju sa prethodnom godinom, dok tržište i dalje beleži značajan pad.“

Druženje je nastavljeno uz Gitarse i Aleksandru Radović koja već deset godina vozi različite Honda modele.

 

Narednih mesec dana u Hondi, ostaće u znaku pisane reči. Svi kupci automobila, na poklon dobijaju paket Laguninih izdanja.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group