Honda prolećna servisna akcija

Unesite proleće u svoju Hondu!

Delta Automoto Honda kreće sa servisnom akcijom u toku koje će cena Prolećnog servisa klime biti samo 55 Eur, cena tradicionalne sezonske provere vitalnih sistema automobila 9 Eur, a biće obezbeđeno i 15% popusta na originalne delove i usluge. Akcija će trajati do 15. avgusta.

Kompletan Prolećni servis klima uređaja obuhvata pre svega dezinfekciju kabinskog prostora i sistema ventilacije, što je nova usluga u Hondinom servisu. Takođe, podrazumeva i kontrolu elemenata klima uredjaja i pritiska u rashladnom sistemu, reciklažu i dopunu rashladnog gasa, kontrolu i dopunu ulja kompesora klime, i zamenu polen filtera kabine i sve to po promotivnoj ceni od 55 Eur. U periodu do 15. avgusta, u Delta Automoto servisu, svi zainteresovani će moći da obave i redovan sezonski pregled svog Honda automobila u dvanaest kontrolnih tačaka, po ceni od 9 Eur. U sklopu ove akcije obezbeđen je i popust od 15% na metlice brisača, zamenu kočione tečnosti i diskova, zamenu ulja u menjaču i zamenu kompleta kvačila.

Novo u ponudi je i originalno Honda ulje za benzinske i dizel motore po specijalnim promotivnim cenama. Ovo sintetičko motorno ulje visokih performansi automobilu pruža najbolju zaštitu, efikasnost i ekonomičnost.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group