Hiljadu evra popusta za Fordove s lagera

Uz dodatni popust, Ford Kuga sada za samo 20.990 evra... 

Od 5. do 15. decembra Grand Motors, uvoznik, prodavac i serviser Fordovih automobila, nudi mogućnost da se u njegovoj i mreži prodajno-servisnih partera u Srbiji neki od modela sa lagera kupe uz dodatan popust od 1.000 evra, u dinatrskoj protivvrednosti.

Količina vozila s dodatnim popustom je ograničena, a potencijalnim kupcima Grand Motors skreće pažnju na model Ford Kuga, koji se trenutno može kupiti za samo 20.990 evra, odnosno po ceni koju nema ni jedan od konkurenata na srpskom tržištu. Varijanta s promotivnom cenom ima pogon na prednje točkove, pokreće je dvolitarski turbo dizel od 140 KS, a paket opreme (Trend plus + Trend features) nudi mnogo više od uporedivih vozila u ovoj klasi.

Osim modela Kuga, na novogodišnjem popustu od 1.000 evra je i manja količina vozila iz modelskih familija Focus i C-MAX. I ti automobili imaju izuzetno povoljnu cenu i izvanredan odnos uloženo/dobijeno, jer su bogatije opremljeni od većine konkurenata.

Grand Motors podseća da se najtraženiji model Forda u Srbiji i i jedan od najprodavanijih malih automobila u Evropi – Fiesta, uz popust od 2.820 evra, može kupiti već za 8.840 evra. Svi Fordovi novi automobili, uključujući i ove koji se nude po novogodišnjim cenama, imaju petogodišnju garanciju.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group