Ford Kuga – veliki popust

Po promotivnoj ceni od 21.990 evra u ponudi je ograničena količina Ford Kuga vozila s nenadmašnim odnosom cena/opremljenost... 

Po osetno sniženoj ceni – za čak 5.100 evra, Grand Motors i mreža njegovih prodajno-servisnih partnera, nude ograničenu količinu prvog Fordovog SUV-a za evropsko tržište, sve popularnijeg modela Kuga. Od malobrojnih konkurenata vozila s akcijskom cenom se izdvajaju po izuzetnom odnosu cena/opremljenost, jer nijedan od takmaca za 21.990 evra (u dinarskoj protivvrednosti, sa svim dažbinama) ne nudi više komfora, bezbednosnih karakteristika i voznih performansi.

Varijanta s pomenutom cenom ima pogon na prednje točkove, pokreće je dvolitarski turbo dizel od 140 KS, a na popisu paketa opreme (Trend plus + Trend features) je mnogo više od uporedivih vozila u ovoj klasi. Kuga s promotivnom cenom je, između ostalog, opremljena servo volanom podesivim po visini i dubini, kožom obloženim volanom, Sony radiom sa CD-om, MP3 priključkom, osam zvučnika, Bluetoothom, USB konekcijom i komandama na volanu, sportskim prednjim sedištima, podešavanjem visine i lumbalnog dela vozačkog sedišta, naslonom za ruku napred sa kasetom i držačima za čaše, automatskim dvozonskim klima uređajem sa prečistačem za polen, unutrašnjim retrovizorom sa automatskim zatamnjivanjem, elektro komandama za prednje i zadnje prozore.

U unutrašnjosti Kuge s promotivnom cenom su još i 60:40 deljiva zadnja sedišta, Isofix nosači dečijih sedišta, krovna konzola sa kasetom za naočare, daljinsko centralno zaključavanje, Ford Power dugme za pokretanje vozila, putni kompjuter, osvetljenje prtljažnika, pokrivka prtljažnog prostora. Vetrobran ima grejače, prednji farovi automatsko podešavanje i brisače, dok spoljni retrovizori imaju elektro sklapanje i podešavanje, grejače i integrisane pokazivače pravca i dodatno osvetljenje.

Bezbednosnu opremu čine prednji i bočni vazdušni jastuci za vozača i suvozača, vazdušne zavese, elektronski program za kontrolu stabilnosti (IVD-ESP), ABS sa elektronskom aistencijom u vanrednim situacijama (EBA) i automatskim uključivanjem migavaca pri iznenadnim kočenjima (EBL), disk kočnice na sva četiri točka, prednja i zadnja svetla za maglu, prednji i zadnji parking senzori.

Kuga na popustu ima još i gornji deo branika, ručice, vrata i lajsne u boji vozila, hromirani okvir gornje maske hladnjaka, srebrnu donju masku hladnjaka, hromirane okvire prednjih svetala za maglu, usmerivač vazduha („spojler“) u boji vozila, zeleno tonirana stakla, dvostruki izduv, visoko montirano treće stop svetlo, aluminijumske naplatke od 17" Design 2, kompaktni rezervni točak, peta vrata sa funkcijom dvostrukog otvaranja (samo staklo, ili cela vrata), metalik boju.

Kupcima je na raspolaganju i nekoliko Kuga sa ovom opremom i pogonom na sve točkove, po takođe vrlo povoljnoj ceni od 24.900 evra, a oni koji žele i zatamnjena stakla iza B stuba mogu dobiti identično opremljene Kuge za 22.570 (2WD), odnosno 24.990 evra (4WD).

Da bi se uverili u sve navode prodavca, Grand Motors poziva zainteresovane na probnu vožnju ovog nesumnjivo zanimljivog modela.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group