FORD B-MAX NAJPRODAVANIJI AUTO NA SAJMU

Ford B-MAX najprodavaniji je auto ovogodišnjeg Beogradskog sajma automobila, koji se može kupiti uz otplatu manju od 135 evra mesečno u dinarskoj protivvrednosti i nakon završetka Sajma, sve dok traju zalihe! 

Pod motom „Naša nacionalna premijum ponuda“, Grand Motors nudi izuzetne povoljnosti za kupovinu modela B-MAX uz specijalnu sajamsku ponudu: kamatnu stopu od samo 1,99 odsto. 

Ovu ponudu realizujemo bez državnih subvencija, uz kamatnu stopu koja je za celi procenat niža od najbližeg konkurenta. Kupac se može opredeliti za učešće od 20 ili 30 odsto, u oba slučaja period finanisiranja je 60 meseci. Mesečna rata za aranžman sa učešćem od 20 odsto od maloprodajne cene ovog automobila je 154,07 evra, a s učešćem od 30 odsto već pomenutih 134,81 evra. Ponuda je istovetna – i za fizička i za pravna lica. 

Osim izuzetno povoljng finansiranja, Grand Motors se postarao da u saradnji sa DDOR Novi Sad kupcima ovog automobila omogući i vrlo prihvatljivo kasko osiguranje – od 164 evra godišnje (u dinarskoj protivvrednosti). Uz polisu kasko osiguranja, kupci automobila B-MAX besplatno dobijaju i školu bezbedne vožnje na stazi Nacionalne vozačke akademije (NAVAK).

Izvor: Grand Motors

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group