Fiat Punto Classic za 99EUR mesečno!

FIAT Punto CLASSIC je već nekoliko godina najprodavaniji automobil u Srbiji, koji i dalje uspeva da odoli vremenu.

Odlikuju ga čiste linije, nenametljiv stil i proverena udobnost. Tajna uspeha ovog automobila, pored privlačnog stila, sigurno je i u sposobnosti da se prilagodi svakom vozaču, bez obzira na godine, karakter i prethodno iskustvo.

Ovog decembra FIAT ima toplu preporuku kada je osnovni model Punto Classic u pitanju – mesečna rata od samo 99EUR, sa učešćem uključenim u ovaj iznos!  Ova ponuda je dostupna svima preko Credit Agricole banke i odnosi se na period otplate od 84 meseci.

Pored ovog osnovnog modela koji je u specijalnoj ponudi, možete izabrati model koji Vam najviše odgovara, birajući između 3 vrste agregata. Ako prelazite malu kilometražu, tu je benzin, uvek pogodan i ekonomičan. Ukoliko želite nešto revolucionarno, probajte dizel Multijet, koji povezuje smanjenu potrošnju i visok učinak. Punto sa pogonom na tečni naftni gas (TNG) kompletira ponudu, vodeći računa kako o zaštiti životne sredine, tako i o troškovima.

Za sve dalje informacije o načinu i vidu finansiranja možete se informisati u najbližoj ekspozituri Credit Agricole banke.

  • Ključne reči:

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2020. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group