Fiat 500L Nacionale

Saradnjom Ministarstva finansija i privrede Srbije i kompanije Fiat automobili Srbija, građanima Srbije je omogućeno da kupe model koji je znatno povoljniji u odnosu na konkurente...


FIAT 500l NACIONALE

Ovaj model nosi oznaku Nacionale, cena mu je u proseku niža za 3.000 evra, a građani će imati mogućnost da automobil uzmu na rok od 5 godina, sa godišnjom kamatom od 3%.

U ponudi će se naći 3 verzije motora, što će svakako obogatiti ponudu na tržištu. Najjeftiniju verziju, sa cenom od 10.900 evra, pokreće 1.4 litarski benzinac sa 95 KS. U ponudi su još modeli sa 1.3 litarskim motorom i 85 KS, kao i 1.6 MultiJet dizel motor sa 105 KS, koji koštaju 12.900 odnosno 13.900 evra. Sve tri pogonske varijante poseduju identičan paket opreme, a u odnosu na prethodni model u ponudi je i manuelni klima uređaj. Fiat Nacionale takođe poseduje ABS sa EDB funkcijom, ESP sistem sa Hill Holder asistencijom, kao i vazdušne jastuke i zavese.

Važno je istaći da verzije modela sa dizel motorom imaju Stop/Start funkciju.

 

Paketi opreme za FIAT 500l

U okviru standardne ponude ponuđen je sistem daljinskog otključavanja, radio, eketrični podizači prednjih stakala, kao i servo upravljač podesiv po visini i dubini. Automobil standardno dolazi u pastelno crvenoj boji karoserije sa crnom, hromiranom bočnom zaštitnom lajsnom. Uz to Fiat 500l opremljen je 16-inčnim čeličnim felnama. Ukoliko želite možete dodatnu opremu posebno doplatiti. Dodatni Paket 1 košta 850 evra i sadrži električne podizače zadnjih stakala, elektropodesive retrovizore sa funkcijom odmrzavanja, kožni volan sa telefonskim i audio komandama, multimedijalni uređaj sa 5.4" touchscreen-om, kao i radio/CD/mp3 + bluetooth + USB + AUX. Po istoj ceni u ponudi je i Paket 2 koji obuhvata svetla za maglu, parking senzore i 16 inčne aluminijumske felne.

Važno je napomenuti da neke dodatke na paket Nacionale nije moguće dokupiti pojedinačno kao opciju, a među njima su i parking senzori.

K.Č.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group