Dva zlatna priznanja za Mercedes-Benz

Na svečanoj dodeli UEPS nagrada upriličenoj 23. decembra u Beogradu kompanija Mercedes-Benz Srbija i Crna Gora u izuzetno jakoj konkurenciji osvojila je najprestižnije nagrade za premijeru nove S-Klase, u kategoriji korporativni događaj godine i za Mercedes-Benz štand na 51.

Međunarodnom salonu automobila u Beogradu, u kategoriji Priznanje za  sajamski nastup. Priznanje Udruženja za tržišne komunikacije Srbije predstavlja najznačajniju nagradu u oblasti marketinga i komunikacija u Srbiji. Ovu odluku doneo je žiri sastavljen od predstavnika najeminentnijih marketing i PR agencija, medija i kompanija. 

Na ovogodišnjem salonu automobila Mercedes-Benz SCG kao najveći izlagač tradicionalno je nastupao u hali 3 Beogradskog sajma na površini od 3000 m2, pod sloganom „Zvezda oko koje se okreće svet“ predstavljajući svoj celokupni program: putnički, komercijalni i postprodajni deo. 

Najbolji događaj godine, premijera nove S-Klase, održana je 26. septembra u elitnom prostoru Jugoslovenskog dramskog pozorišta u Beogradu. Najpre su  u foajeu JDP-a, gosti bili u prilici da uživaju u izložbenoj postavci razvojnog puta najuspešnije poslovne limuzine na svetu, uz nastup gudačkog kvarteta. Zatim je usledio magični kabare, posebno režiran za ovu priliku u izvedbi najboljih umetnika iz tri najveća pozorišta u Beogradu, koji je odabrane proveo kroz istoriju najluksuznijeg modela uz osvrt na najistaknutije ličnosti u istoriji, koje su bile ljubitelji S-Klase.

MERCEDES-BENZ

A.N.

 

 

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group