Akcija Mini One

Delta Motors je za početak godine pripremio akciju za MINI One i MINI Countryman One vozila sa lagera, po specijalnim cenama i sa bogatom opremom.


 

Za sve one koji nisu ispunili svoju novogodišnju želju, Delta Motors je omogućio kupovinu MINI One i MINI Countryman One vozila sa lagera, koja su odmah dostupna za isporuku. Pored već postojećih benefita kao što su kupovina po principu „staro za novo“, kao i pogodnosti MINI finansiranja, pripremili smo i specijalne cene za pomenute modele i njihovu raznovrsnu  opremu.

Za model MINI One, u metalik boji “Blazing Red”, sa multifunkcijama na volanu i tempomatom, LED prednjim svetlima, aluminijumskim felnama „Heli Spoke 15“ , i još mnogo dodatne opreme potrebno je izdvojiti 20.990 eura u odnosu na dosadašnju cenu od 22.441 eura, dok za model MINI Countryman One, u metalik boji „Midnight Grey“, sa aluminijumskim felnama „5-Star Air Spoke -16“, multifunkcijama na volanu i  tempomatom, Xenon svetlima, radio MINI Visual Boost-om, parking senzorima pozadi i mnogim drugim pogodnostima, potrebno je izdvojiti 22.990 eura u odnosu na dosadašnjih 24.315 eura. Akcija traje dok traju zalihe.

 

 

Svi zainteresovani kupci mogu posetiti MINI salon u Radničkoj br.8, u Beogradu i konsultovati se sa prodajnim savetnikom oko uslova kupovine i zakazati test vožnju. Više informacija o MINI vozilima možete pogledati na zvaničnom sajtu www.mini.rs.

BMW Group koja u svom sastavu ima četri brenda BMW, MINI, Rolls-Royce i BMW Motorrad je internacionalni proizvođač premijum automobila i motocikala. Kao globalna kompanija, BMW Group je sa svojom prodajnom mrežom prisutna u čak 140 zemalja. Delta Motors je zvanični uvoznik BMW i MINI vozila za teritoriju Srbije i Crne Gore i uspešno posluje od 2006. godine. 

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group